WELKOM

Bij Ssstil kun je losse yogalessen en lessen zelfrealisatie volgen. Bij de losse yogalessen kun je direct instromen. De lessen zelfrealisatie starten ieder jaar in september. Om je een beeld te geven van onze lessen kun je vijf introductie lessen volgen waarin we vertellen wie wij zijn en wat de uitgangspunten zijn in onze lessen.

Meer over yogalessen Meer over lessen zelfrealisatie

Door mee te doen aan de introductie van vijf lessen kun jij bepalen of het volgen van de lessen bij Ssstil iets voor jou is.

  1. In deze introductie zie je wat het betekent om wakker te worden, je leert dat er meer is dan datgene wat je dagelijks in de spiegel ziet.
  2. We leven allemaal individualistisch, rennen achter onze eigen dingen aan, afgescheiden van elkaar. Dat is de reden dat we niet wakker zijn, waardoor we bijna niet meer in staat zijn om te zien dat we in werkelijkheid één zijn.
  3. Je leert dat het mogelijk is je te onthechten van de dingen die gebeuren, van de dingen die je overkomen. Je kunt leren zien zoals het werkelijk is, dat is zelfrealisatie. Dat is het doel, je ware zelf ontdekken.
  4. En om dat te bereiken is er een pad, dat uitlegt hoe jij daar komt. Dat pad is voor iedereen verschillend, maar er zijn universele handvatten die je worden aangereikt in de lessen zelfrealisatie, zodat je op het pad blijft.
  5. Het pad eindigt voor iedereen hetzelfde, het brengt iedereen thuis. Je kunt direct aan de slag en hebt direct profijt.

Lees ook ons blog over wakker worden.

De eerstvolgende introductielessen zijn in mei en juni 2019. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie.Liever een prive les?
In overleg zijn er ook prive lessen te volgen. Deze kunnen plaatsvinden op woensdag, donderdag of vrijdag overdag.

Meld je aan